Sila klik

Sunday, March 9, 2014

Shamsul Mohd Yusof, selamat diijabkabulkan dengan pasangannya, Puteri Sarah Liyana Megat Kamarudin

Syamsul, Puteri Sarah selamat nikah
WARTAWAN SINAR HARIAN
8 Mac 2014

Upacara membatalkan air sembahyang Syamsul dan Puteri Sarah di Masjid Al Mukarramah, Bandar Sri Damansara pagi ini.- Foto FB Media Hiburan

DENGAN sekali lafaz, pengarah dan pelakon terkenal, Syamsul Yusof atau nama sebenarnya, Mohd Shamsul Mohd Yusof, selamat diijabkabulkan dengan pasangannya, Puteri Sarah Liyana Megat Kamarudin di Masjid Al Mukarramah, Bandar Sri Damansara hari ini.

Pasangan ini telah dinikahkan oleh Penolong Pendaftar Nikah, Al Fadil Ustaz Mat Syaharuddin Al Rashid Mat Isa dengan mas kahwin berjumlah RM1,111 tunai tepat jam 10.31 pagi.

Majlis pernikahan tersebut menyaksikan pihak lelaki menerima sembilan dulang hantaran berupa senaskah Al-Quran, sepasang kasut, produk penjagaan wajah berjenama Kiehl’s, buah-buahan, kek, sirih junjung, beg berjenama Boss, komputer riba Macbook dan sepersalinan pakaian dari pihak Sarah.

Sementara itu, pihak lelaki pula membalas tujuh dulang hantaran berupa sepasang kasut, komputer riba Macbook, buah-buahan, seutas jam tangan, sirih junjung, telekung dan kek.

Pakaian pengantin ditaja oleh Cosry Couture dan majlis yang serba indah ini turut mendapat beberapa tajaan lain antaranya dari Nasyeed.Com, N’dah Mahligai, Khyro Design, Love Undefined Photography dan Ari Wedding Couture.

Hadir sama, Datuk Yusuf Haslam dan isteri, Datin Patimah Ismail, ahli keluarga kedua-dua mempelai serta sahabat handai termasuk rakan artis dan selebriti tanah air.

Begitupun, majlis resepsi yang dijadualkan berlangsung pada malam ini di Dewan N’dah Mahligai Shah Alam terpaksa dibatalkan kerana kesihatan Syamsul yang masih lagi belum stabil.

sumber : http://www.sinarharian.com.my/hiburan/syamsul-puteri-sarah-selamat-nikah-1.258137

No comments: