Sila klik

Wednesday, October 5, 2011

Hampir RM30k hasil berblog

IMG01194-20110930-1906

Memang hebat Redmummy kerana komitmen dan kerajinan beliau berblog menghasilkan pendapatan yang amat mengujakan, lihatlah cek di atas.

Dipetik sahaja apa yang Redmummy tulis dalam posting terbarunya tentang cek-cek yang beliau terima....seperti di bawah.

Dek kerna kekangan masa, bz ya hamat sampai lupa nak cash out kan earnings, hah ko sampai 2 cheques datang serentak!  Hanya dari sponsored posts and ads via Nuffnang :)
Ko ingat aku dapat tu ngan menulis jer, ngan bersengkang mata, pi cover event sana sini, buat research bagai, ha…boyot2 pun buat semua tu yek. Lagi boyot lagi ramai engage hah, alhamdulillah.
Ye dik, semua ni hanya dari advertorials via blogging sahaja. Dengan berblog sahaja yek. TQ
(sumber: Redmummy.com)

No comments: